• Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/12
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-14
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/15
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-28
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-20
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-18
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-13
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-3
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-4
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-16
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/img-1574
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/img-1592
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/img-1469
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/img-1475
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/img-1480
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/img-1523
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/12
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-14
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/15
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-28
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-20
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-18
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-13
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-3
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-4
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/ngomfy-16
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/img-1574
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/img-1592
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/img-1469
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/img-1475
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/img-1480
  • Projects Photo/Ngomfi Villa Tabanan/img-1523

Ngomfi

Tabanan, Bali, Indonesia

Primary residence of an active retired couple set on a dramatically sloping site which drops to a fast flowing river.

The house is entered from the top of the site via a small private road which enters into a large gravel court dominated by a vast reflecting pool. Mature trees were maintained and help provide much needed shade.

The house is really an exercise in landscape. Accommodation is grouped around a series of garden courtyards which provide through ventilation and double aspect for its living areas. Rooms form a series of terraces which traverse the steep site whilst their roofs provide landscape and terraces for the rooms above.